www.studenttrainers.nl

Mindset

Mindset

9 January 2016 spa-service 0 comments 1558 Hits

Gezonder gaan leven is niet alleen een kwestie van meer bewegen en minder snoepen. Het gaat ook om de bewustwording van keuzes die je maakt in je onderbewustzijn. Bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen, bij de keuze tussen de trap of de lift nemen en wat je neemt tijdens de borrel. Er worden workshops ontworpen om jou handvatten te geven […]

Gezonder gaan leven is niet alleen een kwestie van meer bewegen en minder snoepen. Het gaat ook om de bewustwording van keuzes die je maakt in je onderbewustzijn. Bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen, bij de keuze tussen de trap of de lift nemen en wat je neemt tijdens de borrel. Er worden workshops ontworpen om jou handvatten te geven om je bewust te laten worden van de keuzes die je maakt. Naast de workshops krijg je in de Health Change hierin persoonlijk begeleiding van de studenten.

Share It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *