www.studenttrainers.nl

Nationale Traploopweek

Nationale Traploopweek

11 April 2016 Media 0 comments 1176 Hits

Deze week is de Nationale Traploopweek!   Vanmorgen was ik op de radio van RTV Noord. Samen met het HanzeFit team en het College van Bestuur van de Hanze Hogeschool, hebben we de 9 verdiepingen van de Van OlstToren getrotseerd. Inactiviteit is erg slecht voor onze gezondheid probeer dus niet […]

Deze week is de Nationale Traploopweek!
 
Vanmorgen was ik op de radio van RTV Noord. Samen met het HanzeFit team en het College van Bestuur van de Hanze Hogeschool, hebben we de 9 verdiepingen van de Van OlstToren getrotseerd. Inactiviteit is erg slecht voor onze gezondheid probeer dus niet te lang achter elkaar te zitten maar blijf bewegen. #Tip? neem de trap 😉

Share It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *